Videomarketing

In 2022

Videomarketing is in 2022 nog belangrijker. Nu de focus van stilstaande advertenties naar videoadvertenties is verschoven, investeren steeds meer ondernemers in videomarketing. De cijfers laten zien dat video’s maar liefst 1200% meer kans hebben om gedeeld te worden! Alle reden om nu te starten met het creëren van hoogwaardige en effectieve bedrijfs- en product video’s.

Kies voor video

Een onmisbaar onderdeel in elke marketingstrategie

Vraag vrijblijvend een offerte aan
videomarketing

Van idee tot resultaat

Maak een blijvende indruk op je doelgroep en verbeter de positie van jouw merk ten opzichte van de concurrent. Videomarketing is geen optie, maar een noodzaak!

Over

Videomarketing in 2022

Het belang van video in je marketingstrategie wordt groter naarmate de concurrentie toeneemt. De manier waarop je video in je marketingstrategie inzet is aan jou: je moet er alleen wel nu mee beginnen!

Ik wil animatievideo's laten maken

Een marketingstrategie is niet zo zeer bedoeld om direct impact te maken. Je besteedt tijd en aandacht aan het bouwen en verbeteren van de marketingstrategie, zodat mensen jouw bedrijf onthouden. Op de lange termijn zorg je er met een goede strategie voor dat klanten jou keer op keer weten te vinden waardoor je altijd relevant blijft. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar niet als je goed videomateriaal in je marketingstrategie verwerkt. Hoe je dat doet ontdek je hier.

Zet video’s op de homepagina van je website

Met video’s op de homepagina trek je gegarandeerd snel de aandacht. Beeldmateriaal is nu eenmaal interessanter dan tekst. Daarom bestaan zoveel homepagina’s voornamelijk uit afbeeldingen die met tekst zijn aangevuld. Afhankelijk van wat voor website je hebt kies je voor een passende video.

Verkoop je bijvoorbeeld producten, dan is een animatievideo die een uitleg over het product geeft een interessante manier om je product aan het grote publiek te introduceren. Verkoop je diensten? Dan loont het om een introductievideo over het bedrijf op de homepagina te plaatsen.

Denk creatief na over welke video het beste bij jouw bedrijf past en plaats de video in het midden van de homepagina. Je kunt mensen met de video in het midden van de pagina stimuleren om verder te scrollen.

 

Leg de focus op videomarketing in plaats van stille advertenties

Ruil je advertenties in voor videoadvertenties. Denk bijvoorbeeld aan de Google Ads en advertenties op social media. De videoadvertenties die je laat maken kun je ook gebruiken op je eigen website. Pak je het helemaal goed aan in 2022? Ga dan voor een videomarketing strategie waarin een TV reclame is verwerkt.

Met een animatievideo als TV reclame maak je een grote indruk op een extra grote doelgroep. Animatievideo’s zijn namelijk geschikt voor iedereen. Ze zijn interessant voor alle leeftijdscategorieën en hebben een grotere impact omdat ze makkelijk te onthouden zijn. Voeg hier een knallend logo en een logisch verhaal aan toe en je kunt achterover leunen terwijl de reclame voor inkomsten zorgt.

 

Wij streven naar perfectie

en maken video’s die de kijker van de eerste seconde tot het einde vasthoud

 
 

Vraag klanten om video reviews

Werk je in 2022 aan de betrouwbaarheid van je bedrijf? Vraag je klanten dan om video reviews voor je op te nemen! Stel een paar simpele vragen op die de klant kan beantwoorden voor de camera en maak vast een landingspagina aan waar je de video reviews in de spotlight kunt zetten.

Door voor een leuke opmaak te kiezen waar een kleine omschrijving bij past kun je websitebezoekers overtuigen om de video’s af te spelen. Video recensies doen het beter dan geschreven recensies. Simpelweg omdat de kijker makkelijker een emotionele band kan opbouwen met zowel jouw klant als jouw bedrijf.

 

Let op de SEO van je video’s

Een belangrijk onderdeel van een videomarketingstrategie die veel mensen over het hoofd zien: de SEO instellingen van de video’s die je plaatst. Zorg er op zijn minst voor dat de video’s zijn voorzien van meta gegevens zoals een ALT-tekst en een omschrijving. Link je door naar een video? Vergeet de koppeling dan niet te openen in een nieuw tabblad zodat klanten jouw website niet meteen verlaten.

Hiernaast is de SEO tekst van de video’s die je op social media plaatst belangrijk. Gebruik relevante zoekwoorden in de omschrijving en gebruik liever geen hashtags als je geen relevante hashtags kunt vinden. Eerlijk, relevant en natuurlijk. Dat zijn de steekwoorden die je in je achterhoofd moet houden tijdens het schrijven van goede omschrijvingen voor de video’s.

 

Denk vooruit en combineer verschillende stijlen

Het klinkt misschien niet vanzelfsprekend, maar probeer de concurrentie altijd een stap voor te zijn met innovatie. Vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van het combineren van animatiestijlen of speel met verrassende overgangen tussen scènes.

Start hiernaast zo snel mogelijk met het maken en plaatsen van video’s voor op jouw website. Video’s kunnen het conversieratio namelijk snel en flink verhogen. Omdat de meeste websites het doel hebben om geld te verdienen, zijn conversies erg belangrijk. Merk jij dat je moeite hebt met websitebezoekers te laten converteren? Dan is een investering in een leuke en behulpzame video zeker aan te raden.

 

Video’s kunnen je in de toekomst meer bezoekers opleveren

Niet alleen omdat video’s een goede impact hebben op SEO, maar ook omdat Google binnenkort begint met het toevoegen van video snippets aan zoekresultaten. Geeft jouw video correct antwoord op een veel gestelde vraag? Dan is de kans groot dat jouw video straks tussen de zoekresultaten te vinden is. Alle reden om vandaag te starten met het investeren in een goede videomarketingstrategie!

Heb jij hulp nodig met het bedenken van deze strategie? Dan kun je terecht bij Trusted Content Solutions. Neem simpelweg contact op voor meer informatie en wij koppelen jou aan de partner die het mooiste resultaat kan bieden!

Prijslijst artikelen

Transparante prijzen

 
Tekst laten schrijven

Aantal woorden

Meta gegevens

 

Fotomateriaal

Links

Bronnen en quotaties

Basic

Aantal woorden: 500+

Meta gegevens: ✔️

 

Fotomateriaal:

 

Links:

 

Bronnen:

 

€ 50

start nu
premuim

Aantal woorden: 500+

Meta gegevens: ✔️

 

Fotomateriaal: ✔️

 

Links:

 

Bronnen:

 

€ 70

Start nu
premium plus

Aantal woorden: 500+

Meta gegevens: ✔️

 

Fotomateriaal: ✔️

 

Links: ✔️

 

Bronnen:

 

€ 100

Start nu
enterprise

Aantal woorden: 500+

Meta gegevens: ✔️

 

Fotomateriaal: ✔️

 

Links: ✔️

 

Bronnen: ✔️

 

€ 120

start nu
FAQ

Veelgestelde vragen

  • Teksten schrijven voor elk denkbaar doeleinde 
  • Het beheren van social media kanalen 
  • Het voorbereiden, houden en uitwerken van interviews 
  • Proeflezen, editen en herschrijven van teksten 
  • Vertalingen van Engels naar Nederlands en andersom 
  • CV’s en motivatiebrieven nakijken, aanpassen of bekritiseren
  • Advies bij het ontwikkelen van een marketingstrategie 
  • Koppelen van onze klanten aan waardevolle partners 

Het starttarief ligt op € 0,10 per woord voor startende ondernemers. Onze content is 100% origineel, volledig geoptimaliseerd en ontworpen om de lezer of kijker van begin tot eind te boeien. Zo maak je niet alleen een goede indruk op websitebezoekers, maar ook op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Als je voor social media management kiest dan zijn er verschillende opties. Het is mogelijk om volledige feeds te bestellen. In dit geval krijg je vooraf een feedoverzicht toegestuurd. Na controle en akkoord worden de captions geschreven. Het is ook mogelijk om ons periodiek in te huren voor controle van de captions en teksten voor bijvoorbeeld story’s en reels.

Wij schrijven artikelen in de talen Nederlands en Engels. Heb je een tekst nodig in een andere taal of ben je op zoek naar iemand die teksten kan vertalen? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag naar welke professionele vertaler gekoppeld kan worden aan jouw project voor het beste eindresultaat. 

 

Onze artikelen worden met verschillende software programma’s gecontroleerd op plagiaat. De SEO score en leesbaarheid toetsen wij met Yoast en Rankmath en elke tekst wordt nagelezen om typfouten te verwijderen en de zinsopbouw te verbeteren. 

Blog

Een greep uit ons portfolio

lees verder in ons blog
Instagram did not return a 200.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *