F.A.Q

Snel antwoord op veelgestelde vragen

Je maakt snel en eenvoudig een afspraak voor een zoom meeting van 30 minuten, waarin jij alle ruimte krijgt om vragen te stellen en de opdracht voor te leggen. Geen tijd voor zoom? Dan kun je ook met ons chatten of mailen!

Een onderwerp, welke opties je wilt toevoegen en hoe snel het artikel geleverd moet worden zijn de belangrijkste punten. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte brochures en flyers te bestellen. Neem simpelweg contact met ons op en doe een verzoek, dan kijken wij wat mogelijk is en binnen welke periode!

Ja, tegen een kleine meerprijs kun je het artikel binnen enkele uren verwachten. Afhankelijk van hoe snel het artikel binnen moet zijn is deze meerprijs hoger of lager.

De betaling wordt achteraf geregeld met een factuur. Na de levering van het artikel ontvang je een factuur die binnen 7 betaald moet worden. Maak je gebruik van onze pakketprijzen? Dan betaal je elke maand op een vaste datum naar wens.

Ja, het is mogelijk om tussentijds wijzigingen aan te brengen in de bestelling. Wij zijn erg flexibel en kunnen snel schakelen. Afhankelijk van de veranderingen is het mogelijk dat je moet bijbetalen of juist geld van ons terug krijgt.

Je ontvangt bij ons oneindig veel revisies bij elke bestelling: groot of klein. Dit betekent dat wij niet stoppen met aanpassen tot jij 100% tevreden bent met de bestelde teksten of content. Ook als je al hebt betaald en een maand na publicatie een wijziging wilt aanbrengen!

Al onze artikelen worden online geleverd: rechtstreeks in je mailbox! De factuur wordt vlak na de levering verstuurd. Na ontvangst heb je 7 dagen de tijd om de teksten te controleren. Revisies aanvragen kan ook nadat het project is afgerond.

De teksten worden op leesbaarheid, SEO score, plagiaat, grammatica, schrijfstijl en zinsopbouw gecontroleerd. Wij gebruiken hier geavanceerde software voor die elke regel onder de loep neemt. Wij lezen onze eigen teksten uiteraard ook altijd na om fouten te onderscheppen.

De foto’s die wij in de artikelen gebruiken zijn afkomstig van Canva en rechtenvrij. Maken wij een brandvideo die jij wilt gebruiken als materiaal voor betaalde advertenties? Dan is het mogelijk dat je licenties moet bijkopen. Wij vertellen je hier graag meer over!

Staat je vraag er niet tussen?

Laat het ons weten! Wij geven graag antwoord op al je vragen

Contact us today