Vers van de pers

Artikelen

Veelgestelde vragen

 

Dat is geen probleem! Het is alleen wel mogelijk dat de afgesproken prijs aangepast moet worden bij wijzigingen tijdens een opdracht. Het verhogen van de prijs doen wij uiteraard alleen na akoord van jou als klant.

Bestel je een artikel bij ons, dan zorgen wij ervoor dat het artikel op gebied van leesbaarheid en SEO score geoptimaliseerd is. Hiernaast zoeken wij een mooie stockfoto uit die je bij het artikel kunt plaatsen en ontvang je een voorgestelde keyphrase, url, SEO titel en meta omschrijving. Alleen nog knippen en plakken dus! Hulp nodig met de publicatie van een artikel? Ook dat is mogelijk.

Ja! Spoedleveringen zijn in de meeste gevallen mogelijk. Je ontvangt het artikel dan gemiddeld binnen 5 uur. Voor spoedbestellingen geldt een extra tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Onze artikelen zijn niet goedkoop en dat komt door het hoge niveau van creativiteit en authenticiteit. Als je niet tevreden bent over het artikel dan worden er aanpassingen aangebracht tijdens de revisieronde. Op die manier garanderen wij 100% tevredenheid tegen de tijd dat het definitieve artikel wordt opgeleverd.

Nee, tijdens de weekenden en feestdagen werken wij niet. Je kunt ons wel een berichtje sturen tijdens deze dagen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Voor op maat gemaakte bestellingen sturen wij een factuur toe. Deze dien je binnen 7 dagen te betalen. Heb je een artikel via de webshop besteld? Dan kun je betalen met iDeal, een creditcard of PayPal

Heb je nog vragen?

Neem contact op voor meer informatie over onze artikelen

Neem contact op

TCS PORTFOLIO

Artikelen